Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Birlik çıkışların ve erişim yollarının zirda tamlanan şartlara orantılı olması gerekir:

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye arkaışını getirmektedir.

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve adımları yek vahit karşı. Kaymamak bâtınin tetik adımlar atın. Yangın merdivenlerinde öteki insanlarla mukabillaşırsanız, sakin olun ve sırayla faaliyet edin.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

İçeriden dışarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir katının kilitsiz küreksiz olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi katkısızlamaz Yangın Merdiveni Kapısı ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir fiile ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page